Home > radio > Entrevista a Rac1

Entrevista a Rac1

November 5th, 2012 Leave a comment Go to comments

Aprofitant les eleccions americanes de demà, l’equip de El Món a Rac1 ha vingut a Nova York per a retransmetre en directe el programa des de la capital del món. A part de política, també estaven buscant a catalans que treballéssin/estudiéssin per Nova York, i gràcies a en Jordi Graupera, m’han convidat aquesta matinada a l’Hotel Pennsylvania, al cor de Manhattan, a fer una entrevista en directe. Ha estat molt right. Gràcies a tot l’equip de El Món a Rac1 per a convidar-me. Sou uns titans!

Aquí l’entrevista sencera.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Meneame
  • Add to favorites
  • RSS
  • BarraPunto
Categories: radio Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.


eight − 4 =