Home > stanford > Stanford Graduation 2010

Stanford Graduation 2010

L’altre dia va ser la cerimònia de graduació de Stanford. Va venir l’ambaixadora de les Nacions Unides, Susan Rice, a donar un discurs en mig del camp de futbol americà de Stanford. Em vaig disfressar amb toga, barret i capa rosa (resulta que el color del departament de música és el rosa). Tot plegat una mescla entre American Pie i Harry Potter. Molt americà. Sí, vaig llençar el barret a l’aire quan em vaig graduar, i la gent cridava, i la gent deia ALRIGHT. Tota una experiència. Lo de les pelis no és una exageració. Aquí als EUA la gent viu com a les pelis. O, a vegades, inclús pitjor (si cap).

Aquí el vídeo de quan em donen el diploma (minut 1:15):

I aquí tota una sèrie de fotos d’aquest dia tan llarg i interessant:

[flickrset id=”72157624165301683″ thumbnail=”square”]

PS: Sí, feia tanta calor que em vaig treure els pantalons, honrant la memòria de William Wallace.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Meneame
 • Add to favorites
 • RSS
 • BarraPunto
Categories: stanford Tags:
 1. Angel
  July 3rd, 2010 at 04:10 | #1

  Felicitats tità!!!

 1. No trackbacks yet.


nine − 3 =