Home > friends > Dibuix

Dibuix

February 11th, 2010 Leave a comment Go to comments

En Pau Farell m’ha dedicat Un Dibuix. I estic tan content que necessito posar-lo aquí. I és que aquest dibuix m’ha fet pensar en la de coses que hem viscut ell i jo, i la d’anys que fa que ens coneixem. En Pau i jo, a l’edat de 8 o 9 anys, ens posàvem a dibuixar Bola de Drac sempre que podíem. Després ell em va passar el “…And Justice For All” de Metallica i tot va canviar. Després ens posàvem a tocar la guitarra i ell em deia que Metallica feien quintes i jo no sabia què era una quinta. Després ens posàvem a parlar de la vida, i jo no sabia què era i ara encara tampoc. Després ens posàvem a parlar de dones. Després ens posàvem a beure cervesa. I després el tio va i em fa un dibuix.

URI

Que gran titan. T’estimo!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Meneame
  • Add to favorites
  • RSS
  • BarraPunto
Categories: friends Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.


six × 6 =